За нас

Тотим ООД се занимава с внос и търговия на едро на водопроводна арматура, оборудване за баня и изделия за отопление и вентилация от 1993 год. и отскоро с електрооборудване и крепежни елементи. Нашите продукти са качествени и изпитани до най-малкия детайл. Сертификати за тях може да намерите ТУК.

Ние предлагаме водопроводна арматура от собствената си марка САКАР– СВИЛЕНГРАД, позната и наложена от дълги години на нашия пазар. Официални представители сме на заводи БЕЛАСИЦА АД – гр.Петрич, ТУКАЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД, производител на качествени гъвкави връзки за вода и газ в с.Айдемир, община Силистра. От дълги години предлагаме ППР тръби и части - МПЛАСТ ООД гр.Пловдив, а от скоро и висококачествените тръби и части с марката GREENFiT, всички те са със европейски сертификати отговарящи на всички директиви и норми.

Дистрибутори сме на завода за ПЕ тръби- ХИМИПЛАСТ ЕАД – гр.Враца и ЕЛКАБЕЛ АД – гр.Бургас специализиран за производство на кабели.

ТОТИМ ООД е вносител на водопроводна арматура и изделия за отопление с делегирани права за България на фирмата FDH, която с качествените си продукти стана разпознаваема и популярна марка на нашия пазар. Нашите едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители с марката QL Rubinetterie са изработени от месинг и са с 5 години гаранция.

Предлагаме изделия и на добре известните в България фирми като: G-GIOANOLA, B-METERS, MINOL, MALGORANI, OTRET SPA, ONE FLEX, PESTAN, HYDROSYSTEM, BONOMI, GRUNDFOS, ZILMET, EMMETI, HERZ, и много други, които ще може да видите в каталога ни.

Тотим е единственият представител за България на алуминиевите радиатори ALL-THERM. ОЛ ТЕРМ са произведени посредством най-добрите технологии и се отличават от всички познати марки с издръжливост, 10 години гаранция, впечатляващо топлоотдаване и НАЙ-добрата цена. Виж повече тук

За по-взискателните клиенти Тотим предлага алуминиеви радиатори Alice by SIRA GROUP, а именно моделите Queen и Princess. Те са върха на италианските инженери и дизайнери, като с облите си форми впечатляват и най-взискателните клиенти. Виж повече тук

От началото на 2015 година като единствен представител за България на руската фирма ЕРА ДОО – производител на битови вентилатори, решетки, ревизионни врати и алуминиеви въздуховоди, ние успешно налагаме техните качествени продукти, които предлагаме с 5 години пълна гаранция.

В момента ТОТИМ ООД разполага с над 3500 артикула, собствен склад, намиращ се в Свиленград, с площ над 3000 м2, склад в София и екип от професионалисти и собствен автопарк. Доставката на стоката става в най-кратък срок на място, до врата на клиент.

Ще се радваме да изберете нас!